Over onsWe zijn vaste bezoekers van pagan, fantasy, Keltische, Viking, Schotse en Middeleeuwse festivals. We houden van de sfeer, de relaxte en vrolijke mensen, de muziek en alles wat daarbij hoort. Samen zijn met mensen die wat anders zoeken, misschien wel anders willen leven--daar voelen we ons thuis. We wilden graag nog meer deel uitmaken van die heerlijke festivalsfeer en er een positieve bijdrage aan leveren door onze passie te volgen. Zo is Pagan Ways ontstaan.

We zijn geinspireerd door authentieke en historische kleding, maar geven er een originele touch aan. Bij ons is elk kledingstuk exclusief en enig in zijn soort, dus je zult nooit iemand zien rondlopen in precies dezelfde outfit. Elk kledingstuk wordt in ons atelier met passie en zorg ontworpen en gemaakt. Geen kleding uit lagelonenlanden dus, maar eigen fabricaat. We willen op een eerlijke en bewuste manier met onze producten omgaan en voor een betaalbare prijs op de markt brengen. Daarbij zijn we erg begaan met zowel mens als milieu.

We zijn Pagan Ways gestart om met veel enthousiasme kleding te ontwerpen en produceren voor al die mooie mensen. We zijn niet zomaar een bedrijfje. Het is een cirkel van creativiteit waar iedereen deel van uitmaakt. Het voelt voor ons als een festival familie. Door de jaren heen is er al veel uit onze handen gekomen, want kleding ontwerpen en produceren, dat is ons ding! Niet alleen voor onszelf, vrienden en bekenden, maar voor iedereen die er door gecharmeerd is. Dit is onze bijdrage aan een nieuw tijdperk waarin mensen anders willen leven en zich bijpassend willen kleden op een manier die goed voelt. Iedere bezoeker moet bij Pagan Ways kleding kunnen vinden die hem of haar aanspreekt en waar hij of zij zich prettig in voelt. Iemand moet kunnen dragen wat past bij de betoverende sferen van festivals. Dat noemen we het Pagan Ways gevoel!

Pagan Ways: An Ancient Way Of Clothing