header pw
home over pagan ways collectie agenda leveringsvoorwaarden gastenboek links contact
 

 

Pagan Ways: An Ancient Way Of Clothing

PaganWaysDrieluik

Art made by "WAYS"

 

Over ons

We zijn vaste bezoekers van pagan, fantasy, Keltische, Viking, Schotse en Middeleeuwse festivals. We houden van de sfeer, de relaxte en vrolijke mensen, de muziek, en alles wat erbij hoort. Samen zijn met mensen die wat anders zoeken, misschien wel anders willen leven--daar voelen we ons thuis. We voelen ons hier thuis. Toch willen we meer. Er meer deel van uitmaken, er een bijdrage aan leveren en de kwaliteit verhogen.

Daarom zijn we een bedrijfje gestart dat met veel enthousiasme kleding ontwerpt en produceert. We zijn niet zomaar een bedrijf. Het is een cirkel van creativiteit waar iedereen deel van uitmaakt en zich ergens in specialiseert. Door de jaren heen is er al veel uit onze handen gekomen, maar kleding ontwerpen en produceren, dat is ons ding! Niet alleen voor onszelf, vrienden en bekenden maar voor iedereen die er door gecharmeerd is. Dit is onze bijdrage aan een nieuw tijdperk waarin mensen anders willen leven en zich bijpassend willen kleden.


Er is al een aanbod aan kleding maar wij denken dat het nog anders kan. We willen op punten wel aansluiten bij de authentieke kleding, maar dan met een originele en hedendaagse touch. We maken het aanbod breder. Iedere bezoeker moet bij Pagan Ways iets kunnen vinden dat hem of haar aanspreekt en waar hij of zij zich prettig in kan voelen. Iemand moet zich kunnen kleden in iets wat past in de betoverende sferen van de festivals.


Het product


Bij ons is elk kledingstuk exclusief en enig in zijn soort. Een jurk kan een gelijk grondpatroon hebben maar het wordt veranderd door het gebruik van verschillende stoffen, kleuren of accessoires. Je zult nooit iemand zien rondlopen in jouw pas gekochte kledingstuk.


Elk kledingstuk wordt in ons atelier met passie en zorg ontworpen en gemaakt. Geen kleding uit de lagelonenlanden dus, maar eigen fabricaat. We willen op een eerlijke en bewuste manier met onze producten omgaan en voor een betaalbare prijs op de markt brengen. We zijn dan ook erg begaan met mens en milieu.


Rituele kleding

Voer je binnen je cirkel, coven, grove, sibbe, kindred of individueel rituelen uit en doe je dit graag in stijl, dan kan Pagan Ways wellicht van betekenis zijn bij het vervaardigen van rituele kleding en gewaden. We horen graag van je wat de wensen zijn. Ook vinden we het ontwerpen en vervaardigen van trouwkleding voor een handfasting ritueel hartstikke bijzonder om te doen. Vraag dus gerust wat de mogelijkheden zijn!

 

Toneel-, theater- en carnavalsverenigingen

Ben je lid van een toneelvereniging of theatervereniging en op zoek naar kleding voor je toneelstuk of theaterproductie? Misschien kunnen wij je helpen. We hebben een breed aanbod in kleding uit vroegere tijden in allerlei maten en patronen. Wil je liever een eigen stijl of iets wat beter past bij jullie voorstelling? Je kunt een mail sturen en dan kunnen we bekijken wat er mogelijk is. We kunnen alles op maat en in jullie stijl maken tegen een betaalbare prijs.


Is het weer bijna carnavalstijd en ben je op zoek naar een origineel kostuum voor jezelf of voor je club? Informeer eens naar de mogelijkheden. Een thema is vaak al voldoende om onze creativiteit aan te wakkeren. Wij kunnen het ontwerp, de stoffen en de uitvoering leveren. Eigen inbreng is ook altijd welkom. Stuur een mail met je wensen en we bekijken de mogelijkheden.

 

Dit ter introductie. Graag zien we je langskomen bij onze stand op festivals en op beurzen en kijk of er wat voor je bij zit. Je kunt ons daar altijd aanspreken.

 

Ben je tevreden: vertel het anderen!

Heb je klachten: laat het ons weten!

 

Naar boven